Happy New Year to all of you!

Photo

EK Plastron (U25) voor Stephanie Kooijman & Maxime van der Vlist

Geblingt.nl goes Western

Photo
Graag wil ik jullie voorstellen aan ons nieuwe Teamlid Jody Beenhakker

Mijn naam is Jody Beenhakker, ik ben 19 jaar oud en ik doe aan Western Reining. Ik ben hiermee begonnen in 2010 toen ik naar Texas, Noord-Amerika verhuisde. Mijn familie en ik zijn in Augustus 2014 weer terug naar Nederland verhuisd en hebben mijn twee paarden Oaklynn Banjo en Jeanie Bee Electric meegenomen. 
Ik ben natuurlijk door gegaan met Reining en zit nu met Oaklynn Banjo bij de Young Riders. Dit jaar doen we voor het eerst mee aan het FEI EK in Zwitserland en daarna het NRHA EK in Parijs. 
In the Reining proberen we de originele Western-Look aan te houden maar dan met iets meer bling. Onze wedstrijd blousjes zijn redelijk standaard met wat diamantjes erop of heel mooi met patronen en glitters overal. We rijden allemaal met gekleurde dekjes en proberen alles daarbij te kleuren, zoals de blouse en eventueel de mooie bandage bandjes van Geblingt.nl ! 
Ik ben super blij dat Irene mij persoonlijk wil sponsoren en daarmee haar eerste stap de western wereld in neemt. 
Írene, super bedankt voor alles wat je voor mij doet zoals mijn chaps oppimpen met de Swarovski steentjes en de passende Nederlandse bandages bandjes en nog veel meer!

Nieuwe Showroom geopend!!!

Photo

Genomineerd voor product van het jaar

Photo
Geweldig nieuws! Wij zijn met onze Plastron D-Luxe LOGO genomineerd voor Horses product van het jaar, een mooie bekroning op ons werk! We zijn erg trots op deze nominatie.
Om te winnen hebben we natuurlijk uw stem nodig! Mogen we op u rekenen?
de onderstaande link komt direct uit bij ons product. 


http://www.horsesproductvanhetjaar.nl/product/plastron-d-luxe-logo/
Photo

Daphne van Peperstraten

Zoals u misschien wel weet sponsor ik een aantal Amazones in binnen & buitenland. Met gepaste trots stellen we Daphne van Peperstraten aan u voor! 

Daphne is 14 jaar en heeft twee pony's ,Don camillo du Bois waarmee ze in no time in het A-Kader terecht kwam & Wonderfull girl een jonge pony die Daphne zelf met behulp van Dressuurstal van Baalen opleid, de eerste B-Kader scores met deze pony zijn al binnen.

Daphne is een getallenteerde, gedreven en hardwerkende jonge dame die mijn bedrijf geblingt.nl op een hele mooie manier kan promoten. Een belofte voor de toekomst!!

 
Photo

Paarden van Matthias Rath gespot met de Bandagebandjes van geblingt.nl

Hoe leuk! We hebben de paarden van Matthias Rath gespot in Aken met onze bandagebandjes. 
Coool!!!

De foto is gemaakt door Chris Coessens
Photo

Plastrons met een verhaal

Telefoon....Adelinde Cornelissen , of ik voor de WEG in Normandië een mooie Plastron voor haar kan maken, WOW!!! Natuurlijk! Één van mijn dromen komt uit. Omdat ik het verhaal van Parzival zo inspirerend vindt had ik al eerder wat ontwerpen gemaakt en nu was de tijd aangebroken om die maar eens op te zoeken in mijn archief. Het zijn plastrons met een verhaal geworden!! Persoonlijk gemaakt voor Adelinde.

Parzival is één van de 12 ridders van de ronde tafel, ( ook wel de rode ridder genoemd) aangevoerd door Koning Arthur. 
Maar ook de liefde die Adelinde voor Parzival heeft moest natuurlijk vertaald worden.
Zie hieronder het resultaat! Ik ben trots!

Plastron Ronde tafel symbool

Photo

Plastron Ridderliefde

Photo

Met gepaste trots!!!

Achter de schermen ben ik druk in de weer geweest met het ontwerpen van een nieuwe Plastron.
Na heel veel uitproberen en testen kan ik nu met gepaste trots presenteren.

Plastron D-Luxe Click & Go

Met deze Plastron creeër je in een handomdraai een nieuwe look door simpelweg de drukker te verwisselen. Handig als je bijvoorbeeld verschillende kleuren rijjasjes hebt of als je iets speciaals wilt voor een kampioenschap.
Iedere Plastron wordt geleverd met twee verschillende drukkers.
De drukkers zijn ook los verkrijgbaar in onze webshop!
Verder kan de Plastron natuurlijk nog verder gepersonaliseerd worden, de mogelijkheden zijn hierin ook weer eindeloos.

Deze Plastron is gedeponeerd & geregisteerd en geeft hiermee geblingt.nl het exclusieve recht , kopiëren op wat voor wijze dan ook is ten strengste verboden.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan GEEN persoonlijke gegevens op. Je ontvangt deze melding maar één keer per browser.