De mogelijkheden voor mijn Plastrons zijn eindeloos, niks is onmogelijk. Dat komt omdat ik alles met de hand in eigen atelier maak.

Maar doordat er zoveel kan, zou het mogelijk kunnen zijn dat het niet altijd voor iedereen duidelijk is hoe het bestelproces werkt , daarom heb ik een nieuwe keuze  "Design your own Plastron samen" in mijn webshop geplaatst (onder de rubriek custom made) waarin ik stap voor stap uitleg hoe je je eigen creatie zou kunnen samenstellen en bestellen. 
Alle Plastrons op onze site hebben een naam , die namen vind u terug bij de opties van de kragen en Kristal versieringen.Mijn custom made plastrons beginnen met een basisprijs van 89,95 euro , voor deze prijs krijg je een witte of crémekleurige Plastron met een door jou gekozen randje langs de kraag. Je kunt de Plastron personaliseren door middel van de extra opties die je vindt in het pulldownmenu.
Iedere optie heeft zijn eigen prijs. Ons systeem berekend automatisch wat de uiteindelijke prijs zal worden voor de Plastron. Daarom kan de prijs van de  Plastron die je samensteld afwijken van de getoonde foto.

Er staan veel Plastrons op onze site maar natuurlijk kunnen wij ook jouw specifieke ideeën uitvoeren, wij helpen je graag om tot een mooi ontwerp te komen. 
Dit kan telefonisch maar je bent na het maken van een afspraak ook van harte welkom in ons atelier in Oss.

Geblingt is ook gespecialiseerd in het versieren van jouw ruiter en paardenartikelen met écht kristal uit Oostenrijk. Je kunt je eigen spullen naar mij opsturen die je wilt laten versieren met prachtige Kristal steentjes, ik hanteer een uurtarief van 125,00 euro exclusief btw en de Kristal steentjes die gebruikt zijn voor de versiering worden geteld en berekend. Zodra ik aan een opdracht begin wordt er een timer aangezet zodat ik precies de tijd bij kan houden die ik nodig heb voor jouw speciale decoratie. Tevens we biedt ik ook een prachtige collectie van het Italiaanse merk Animo die ik eventueel ook nog kan decoreren met kristal.
Na ontvangst van je pakket ontvangt je van ons een e-mail zodat je weet dat je spullen goed zijn aangekomen. Daarnaast ontvang je van ons een factuur voor de versiering + verzendkosten en zodra we je betaling ontvangen hebben starten we direct met je opdracht. 

Op artikelen die handgemaakt zijn is uitsluiting herroepingrecht van kracht en mogen niet retour ;


- Artikelen die door geblingt.nl volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd.

- Artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn
- Sale artikelen
 
Je kunt dit terug lezen in onze Algemene voorwaarden

De levertijd van onze Plastrons is +/- 6 weken, Andere handgemaakte artikelen zoals bandages en Bandagebandjes +/- 2 weken.

Voor versieringen op Caps & rijjasjes hanteren wij een levertijd van ongeveer twee weken omdat dit artikelen zijn die u niet lang kunt missen. 

Al onze andere artikelen kunnen (mits op voorraad) gelijk verstuurd worden.

 

We gebruiken de term Kristallen , Oostenrijks kristal of Kristal uit Oostenrijk op onze site.
Hoewel we al vele jaren met deze kristallen werken mogen wij alleen nog de herkomst van de kristallen benoemen. Dit houdt in dat kleinere bedrijven die exclusieve producten maken en niet aan een bepaalde target komen alleen deze tekst mogen gebruiken. Gelukkig mogen wij wel met deze kristallen werken dmv een speciaal accountnummer welke bekend is bij  aangewezen wholesalers.
Wij bezitten zo'n nummer en daarom 
garanderen wij dus kristallen (uit Oostenrijk)

 

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan GEEN persoonlijke gegevens op. Je ontvangt deze melding maar één keer per browser.
Accepteer geselecteerde cookies