De mogelijkheden voor mijn Plastrons zijn eindeloos, niks is onmogelijk. Dat komt omdat ik alles met de hand in eigen atelier maak.
Maar doordat er zoveel kan, zou het mogelijk kunnen zijn dat het niet altijd voor iedereen duidelijk is hoe het bestelproces werkt , daarom heb ik een nieuwe keuze  "Stel uw eigen Luxe Plastron samen" in mijn webshop geplaatst (onder de rubriek Plastrons) waarin ik stap voor stap uitleg hoe je je eigen creatie zou kunnen samenstellen en bestellen. 
Bij alle andere Plastrons staan alle opties in het keuzemenu ingesteld zoals  die getoond is op de 1e foto.


Mijn plastrons beginnen met een basisprijs van €59,95. Voor deze prijs krijgt u een witte of crémekleurige Plastron met een door jou gekozen randje langs de kraag. Je kunt de Plastron personaliseren door middel van de extra opties die je vindt in het pulldownmenu bij iedere Plastron op onze site. Hierbij heeft iedere optie heeft zijn eigen prijs. Ons systeem berekent automatisch wat de uiteindelijke prijs zal zijn voor de Plastron. Daarom kan de Plastron die je samensteld afwijken van de getoonde foto.
Er staan veel Plastrons op onze site maar natuurlijk kunnen wij ook jouw specifieke ideeën uitvoeren, wij helpen je graag om tot een mooi ontwerp te komen. 
Dit kan telefonisch maar je bent na het maken van een afspraak ook van harte welkom in ons atelier in Oss.

Geblingt is ook gespecialiseerd in het versieren van jouw ruiter en paardenartikelen met écht Swarovski kristal.
Het is de bedoeling dat je je eigen spullen naar ons opstuurd of brengt die je wilt laten versieren met onze prachtige Swarovski.
Na ontvangst van je pakket ontvangt je van ons een e-mail zodat je weet dat je spullen goed zijn aangekomen. Daarnaast ontvang je van ons een factuur voor de versiering + verzendkosten en zodra we je betaling ontvangen hebben starten we direct met je opdracht. 

Op artikelen die handgemaakt zijn is uitsluiting herroepingrecht van kracht en mogen niet retour ;


- Artikelen die door geblingt.nl volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd.

- Artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn
- Sale artikelen
 
Je kunt dit terug lezen in onze Algemene voorwaarden

De levertijd van onze Plastrons is +/- 6 weken, Andere handgemaakte artikelen zoals bandages en Bandagebandjes +/- 2 weken.

Voor versieringen op Caps & rijjasjes hanteren wij een levertijd van ongeveer een week omdat dit artikelen zijn die u niet lang kunt missen. 

Al onze andere artikelen kunnen (mits op voorraad) gelijk verstuurd worden.

Meestgestelde vragen
 

*Hoe meet ik de juiste maat voor mijn Plastron?
Met een meetlint glad tegen de hals meten!
 

Foto
Er zijn geen FAQ categorieën beschikbaar.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan GEEN persoonlijke gegevens op. Je ontvangt deze melding maar één keer per browser.