Plastrons / Custom Made Collection /

Design your own Plastron

Design your own Plastron 5 1
Design your own Plastron
Reviews | Review toevoegen

De mogelijkheden voor mijn Plastrons zijn eindeloos, niks is onmogelijk. Dat komt omdat ik alles met de hand in eigen atelier maak. Maar doordat er zoveel kan, zou het mogelijk kunnen zijn dat het ...

Standaard levertijd

6 weken

€ 69,95
Prijs per stuk

 

Bestanden bij bestelling:

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De mogelijkheden voor mijn Plastrons zijn eindeloos, niks is onmogelijk. Dat komt omdat ik alles met de hand in eigen atelier maak.
Maar doordat er zoveel kan, zou het mogelijk kunnen zijn dat het niet altijd voor iedereen duidelijk is hoe het bestelproces werkt , daarom heb ik deze nieuwe keuze  "Design your own" in mijn webshop geplaatst waarin ik stap voor stap uitleg hoe je je  eigen creatie zou kunnen samenstellen en bestellen. 

Op de eerste getoonde foto ziet u mijn basis Plastron, dit is een witte of cremekleurige Plastron zonder Swarovski versiering. De kleur van het enkele satijnen randje aan de bovenkant van de kraag kan gekozen worden en hoort bij de basisprijs.

Al mijn Plastrons hebben een naam, de kraag en de Swarovski versiering die bij de Plastron horen dragen ook deze naam, op deze manier kan je tijdens je bestelling aangeven welke Swarovski versiering , kraag en welke kleur randje je langs de kraag zou willen. 

Voorbeeld samenstelling Plastron: 

Jouw keuze is gevallen op Plastron D-Luxe Joy, vooral de Swarovski versiering van deze Plastron spreekt u aan, maar u zou liever de kraag van Plastron Ready to Rumble erbij willen combineren. Het dubbele randje zoals getoond op de foto bij Plastron D-Luxe Joy wil je wel behouden, dit kan allemaal!

Klik op de grote foto in het begin scherm , de foto vergroot zich nu. Als je met de muis over de foto beweegt naar rechts zie je een pijltje (Next) nu kan je op het pijltje (next) rechts klikken zodat de volgende foto verschijnt. Op deze manier kan je het complete stappenplan voor het samenstellen van de voorbeeld Plastron zoals hierboven beschreven zien.


* (Foto 1) Basis Plastron 

* (Foto 2)
   Selecteer in het optiemenu bij Kleur kraag Plastron 
Plastron Ready to Rumble 
   Kraag kleur wit & créme horen bij de prijs van de basis plastron, de bewerkte kragen hebben een meerprijs.

* (Foto 3)
   Selecteer in het optiemenu bij kleur satijnen randje langs de kraag ➝  Dubbel goud - zwart 
   
De enkele randjes langs de kraag horen bij de basisprijs van de Plastron, de dubbele of drie dubbele randjes hebben een meerprijs.

* (Foto 4 & 5)
   Extra randje langs de kraag 
Deze optie kunt u kiezen als u voor een witte kraag heeft gekozen maar toch een extra finishing touch op de kraag wil 
   in ons voorbeeld kiezen we voor de optie 
➝ Geen

* (Foto 6)
   Selecteer in het optiemenu bij Mogelijkheden Plastron D-Luxe Swarovski versiering ➝ Swarovskiversiering Plastron D-Luxe Joy

* (Foto 7)
   Selecteer in het optiemenu bij mogelijkheden Plastron D-Luxe Special ➝ Hier kunt u kiezen voor de      verschillende modellen van de D-Luxe Special uitvoering
   In ons voorbeeld kiezen we voor de optie ➝ Geen  
   Wanneer u kiest voor de D-Luxe Special uitvoering, maakt u in dat menu een keuze en kiest u bij Mogelijkheden Plastron D-Luxe Swarovskiversiering in het menu op de optie ➝     Geen    
   
* (Foto 8)
   De volgende optie is hoogte kraag 
   
4.5 cm. hoogte van de kraag is de meest gekozen hoogte
   4 cm. wordt gebruikt bij kinderen of voor dames met een korte hals
   5 cm. wordt gebruikt voor dames met een langere hals


* (Foto 9 & 10)
   De optie Halsomvang ➝   glad tegen de hals meten met een meetlint, geen ruimte tussen de hals en het meetlint houden omdat het wedstrijdshirt er ook nog
   onder moet, hier is al rekening mee gehouden in het ontwerp van de kraag.

* (Foto 11)
   De optie Opmerkingen
➝  Hier kan je de rest van jouw wensen invullen zoals bijvoorbeeld de kleur voor de    swarovskiversiering 

   Zoals je kan zien veranderd de totaal prijs a
an de hand van de ingevoerde keuzes in het optiemenu.

Mijn plastrons zijn en worden door mij ontworpen en met zorg gemaakt in mijn eigen atelier, ik werk uitsluitend hoogwaardige stoffen en echte Swarovski kristallen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Emmy Hermsen -

Super mooie plastron van hele mooie kwaliteit. Ondanks dat er een langere levertijd zou zijn in verband met evenementen en vakantie, kregen wij de plastron toch heel snel! Heel erg bedankt!!!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan GEEN persoonlijke gegevens op. Je ontvangt deze melding maar één keer per browser.